Medlemskap

Pennie lek 3

Vill du bli medlem?
Cavaliersällskapet har idag ca 1800 medlemmar. Medlemskapet berättigar bland annat till
att ställa ut på Cavaliersällskapets specialutställningar samt att man fyra gånger om året får tidningen Cavalierbladet. Dessutom har du 10 % på din hundförsäkringen hos Agria.

Medlemsavgifter från 1/1  2016

Medlemsavgift: 290 kr
Familjemedlem: 70 kr
Foreign member: SEK 290
Cavaliersällskapet

Det är SKK (Svenska kennelklubben) som tar hand om hanteringen av vårt medlemsregister och avgifter. Vill du anmäla dig som ny medlem, gör det via medlemsguiden här bredvid.

Ändra adress m.m. gör du det till SKK Här.

Foreign member måste göra anmälan direkt till SKK Skicka e-post eller
Tel. 08-795 30 50

Vanliga frågor och svar om medlemsskap. Länk till SKK

OBS! Om du är medlem i både en länsklubb och i Cavaliersällskapet kommer du få två separata inbetalningskort från SKK. Du har samma medlemsnummer om du är med en länsklubb och en eller flera specialklubbar.

 

Valpar_2011Vill du introducera nya valpköpare?
Som uppfödare kan du ge bort ett medlemskap i Cavaliersällskapet till en ny valpköpare till ett introduktionspris av 100 kr. (Gäller även utländska valpköpare.)

Vid varje årsmöte får de uppfödare som introducerat ny valpmedlem delta i en utlottning av presentkort. Ett på 500 kr, ett på 300 kr och ett på 200 kr. För 1-5 introducerade valpar får uppfödaren en lott, för 6-10 introducerade valpar får uppfödaren två lotter o.s.v.

Betalningen sker till vårt plusgirokonto: 79 89 19 -7

Då SKK ej kan handha detta ska uppfödaren och de introducerade valpköparnas namn, adress, telefonnummer och e-mailadress rapporteras till Christine Edvinsson per brev eller e-mail.

Christine Edvinsson
Fåglabo Stenkullen
514 95 Grimsås
Tel: 070-257 44 31, 0325-744 30

Skicka e-mail

Ditt namn i SCKCS digitala medlemsregistret
SCKCS:s medlemsregister är helt digitaliserat sedan många år tillbaka. Det händer ibland att sponsorer och andra företag vill köpa rätten att få använda sig av registret vid ett avtalat tillfälle. För att SCKCS ska kunna bevilja detta, krävs att klubbens medlemmar först ska få en möjlighet att tacka nej till att det egna namnet ingår i denna överlåtelse. Så vill du att ditt namn ska strykas vid dessa tillfällen, kontakta SCKCS:s medlemsansvarig och meddela detta. Observera att ditt namn finns kvar i original registret så länge du är medlem. Ovan handlar enbart om en tillfällig överlåtelse till utomstående part.