Välkomna cavaliervänner!

AKTUELLT 2020-10-19: Nya profilkläder
Nu kan vi presentera våra nya profilkläder. De är framtagna i samarbete med prima4you som har en webbshop för Cavaliersällskapet. Fram till 15 november har du välkomstrabatt på 10 %. Klicka nedan för mer information.
Ny kollektion kläder

AKTUELLT 2020-10-05: Utställningar 2022
Nu är styrelsen i full gång med att planera för våra cavalierutställningar under 2022. Har du förslag på domare till våra kommande utställningar? Skicka ditt förslag till oss.
Skicka e-mail till ordforande@cavaliersallskapet.net

Vill du se tidigare aktuella notiser?
Aktuellt – arkiv

Följ oss gärna på Facebook. https://www.facebook.com/cavaliersallskapet


Hundigraset

Vill du köpa en cavalier?
Genom Cavaliersällskapet kan du få information om väntade och födda valpkullar, samt om omplaceringshundar. Du får även tillgång till kontaktuppgifter till alla registrerade cavalieruppfödare. Vi representerar alla våra medlemmar och kan inte rekommendera någon speciell uppfödare.
Valpköpare

Vill du bli medlem i Cavaliersällskapet?
Som medlem erbjuds du ett stort antal aktiviteter som klubben anordnar. Bland annat promenader/träffar, temadagar, kurser, utställningar och tävlingar. Du får även vår uppskattade medlemstidning och 15 procent rabatt på din hundförsäkring hos Agria.
Medlemskap


Sponsorer

Huvudsponsor
Vår huvudsponsor är Agria. Samarbetet omfattar försäkringsprodukter, reklam- och marknadsföringsaktiviteter, sponsring, stipendiesamarbete och arbete med gemensamma intressefrågor m.m.

Samarbete
Vi har även ett samarbetsavtal med Lupus – home of Four Friends, som syftar till att sprida information om hunden och fodrets betydelse för ett sunt och hälsosamt liv.